post

Az üzleti találkozón nem szeretnének éhen és szomjan maradni? A catering cégünk gondoskodik akár az egész napos, ízletes ellátásról.

A céges továbbképzések, egész hétvégén átívelő workshopok vagy hosszúra nyúló üzleti tárgyalások egyik motorját a frissítő italok, illatos kávék, na és a finom fogások is adják. Étlen és szomjan senkitől nem lehet elvárni, hogy új ismeretekre tegyen szert, fontos kérdések megoldására koncentráljon vagy összeszedetten mutasson be egy prezentációt. A catering tehát egy kicsit az ilyen programok lelke is, így fontos, hogy milyen a minősége és a tartalma.

A catering cégünk üzleti találkozókon, vállalati programokon is az alkalomhoz illő ellátást tud biztosítani. Biztosan Ön is unja már a szokásos sajtos pogácsát, a félig kihűlt kávét, a gyér üdítő választékot. Mi ennél sokkal kreatívabban és minőség orientáltabban állítjuk össze a tőlünk megrendelt catering menüjét. Nem számít, hogy több fogásos esküvői menüsor vagy egy megbeszélés kávészünete a célja a munkánknak, mindig arra törekszünk, hogy az ügyfelek, a vendégek elégedetten távozzanak az asztaltól.

A budapesti catering szolgáltatásunk működtetése során arra már rájöttünk, hogy nem lehet egyféle és mindig ugyanolyan étellel előállni. Fontos ismerni és bemutatni az új és a népszerű ételeket és változatos fogásokat, falatokat kínálni minden ügyfélnek, minden alkalommal. A megújulás, a kreatív ételkészítés és a változatosság mellett ugyanúgy fontos az is, hogy az ügyfeleknek készüljön minden egyes fogás. Szeretjük az ételeket és profik vagyunk abban, amit csinálunk.

A megszokott ételek mellett nagy az igény a különböző étel intoleranciák, diéták alapján készült menüre is. Egy állófogadáson vagy banketten is számít, de a vállalati ebéden szintén felmerülő szempont, hogy több, mentes opció is szerepeljen a tányérokon.

A catering cégünk az Ön üzleti találkozójára is elviszi az ízekben gazdag, frissen készített, alkalomhoz tervezett falatokat. Kérje Önnek szóló ajánlatunkat az elérhetőségeinken!