post

konferenciaszervezést finom falatokkal egészítjük ki. A büféasztal egy konferencia központi helyszíne, ahol a kapcsolatépítés folytatódik.

A konferenciák olyan szakmai események, amik lehetőséget adnak a fejlődésre, na és persze a kapcsolatépítésre is. Az előadásokon összegyűlik a szakma színe és java, hogy meghallgassa egymást és megvitassa az aktuális témákat. Két előadás között jól esik egy frissítő kávé vagy egy ízletes falatka a büféasztalról. A konferenciaszervezésben a catering is főszerepet kap, nem csak a helyszín megtalálása és a menetrend összeállítása lényeges elem.

konferenciaszervezéshez érdemes olyan partnerekkel együtt dolgozni, akik a rendezvény sikeres lebonyolításában képesek minőségi munkával közreműködni. Mi a catering megtervezésében vagyunk profik. A konferenciaszervezéshez személyre szabott, kreatív és a rendezvény stílusához illő menüsort tervezünk és készítünk el. Az ételeket a helyszínhez igazítva szervírozzuk, szem előtt tartva a rendelkezésre álló lehetőségeket.

A büféasztal egy hasonló szakmai eseményen soha nem csak a felfrissülés és az uzsonna helyszíne. Nincs is nyüzsgőbb és lehetőségekkel telibb hely, mint egy konferencia kávészünetének a tizenöt perce a büféasztal körül. Ha a fogyasztásra kínált falatok igazán ínycsiklandóak, a kávé ízletes, a résztvevők még több időt töltenek az asztal körül. Ez alatt az idő alatt pedig csevegnek, névjegykártyát cserélnek, ismerkednek, egyszóval megalapozzák a jövőbeli üzleti és személyes kapcsolatokat. Mi ezt nevezzük sikeres konferenciaszervezésnek. Forduljon hozzánk bizalommal és ne hagyja ki a konferenciából a kávészünet vagy éppen az ebéd megszervezését se!

Csapatunk örömmel részt vesz a konferenciaszervezésben és hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény minden szempontból sikeres legyen. Elég, ha kapcsolatba lép velünk az egyik, megadott elérhetőségen és kér tőlünk egy személyre szabott árajánlatot a cateringre. A rendezvényén mindenki elégedett lesz az ellátással, ezt garantálni tudjuk!