post

szabadtéri rendezvényszervezésben verhetetlen cateringet nyújtunk! Sütögetés, esküvő vagy céges lazulás is szóba jöhet, de csakis kiváló finomságokkal!

A zöld területen, szabadtéren rendezett eseményeken egészen más jellegű kihívásokkal kell szembenéznie  a szervezőknek. Az időjárás kiszámíthatatlansága, a természet közelsége mind hatással van arra, milyen berendezést, ételeket, programokat lehet felvonultatni. A szabadtéri rendezvényszervezésben talán több a rizikó, izgalmasabb, de megéri a fáradtságot is.

A szabadtéri rendezvényszervezésben a vendégek biztonsága, a rendezvénytechnika védelme, a catering által biztosított ételek frissessége is a szervezők sokoldalú felkészültségét követeli meg. Az ételek és italok készülhetnek frissen a helyszínen is. Ez talán a legjobb megoldás, ami lehetőséget ad látványkonyha megteremtésére is. Ha a közelben van zárt konyha, onnan is ki lehet vinni és felszolgálni a menüt. A szabadtéri rendezvényszervezés legnagyobb próbatétele, ha az ételeket egy másik helyszínről szállítják a rendezvényre, ahol a frissen tartásukról is gondoskodni kell. Lényeges a megfelelő ivóvíz ellátás és gondoskodni kell arról, hogy még véletlenül se fogyjanak ki az ételekből a rendezvény vége előtt.

A szabadtéri rendezvényszervezés tehát felkészült, kreatív, tapasztalt rendezvényes csapat munkáját igényli. Forduljon bizalommal hozzánk, ha azt szeretné, hogy a soron következő grill party, esküvő vagy vízparti fogadás olyan esemény legyen, amire büszke lehet, a vendégek pedig mosolyogva emlékeznek vissza rá!

szabadtéri rendezvényszervezésben profik vagyunk, ennek köszönhetően minden ügyfélnek meg tudjuk valósítani a kívánságait. Az igényes eseményre az ételeket biztosítjuk és a jó hangulatot megalapozzuk. A profi partnerek segítségével az Ön rendezvénye is a résztvevők kedvence lesz! Az ajánlatunkat ismerje meg, írjon nekünk akár már most azonnal és mi hamarosan válaszolunk Önnek! A honlapunkon minden elérhetőségünk, referenciánk és fontos információ megtalálható, várjuk a megkeresését!