post

A konferenciaszervezéshez a kávészünetet mi szállítjuk

konferenciaszervezést finom falatokkal egészítjük ki. A büféasztal egy konferencia központi helyszíne, ahol a kapcsolatépítés folytatódik.

A konferenciák olyan szakmai események, amik lehetőséget adnak a fejlődésre, na és persze a kapcsolatépítésre is. Az előadásokon összegyűlik a szakma színe és java, hogy meghallgassa egymást és megvitassa az aktuális témákat. Két előadás között jól esik egy frissítő kávé vagy egy ízletes falatka a büféasztalról. A konferenciaszervezésben a catering is főszerepet kap, nem csak a helyszín megtalálása és a menetrend összeállítása lényeges elem.

Read More
post

Céges rendezvényszervezés meetingre, konferenciára

Céges rendezvényszervezés meetingekre, konferenciákra, workshopokra is. A harapnivalót mi biztosítjuk az esemény minden résztvevőjének!

Az üzleti találkozókon, szakmai eseményeken a catering se maradhat le a szervezéssel járó feladatok listájáról. A céges rendezvényszervezés sikere a megfelelő helyszín kiválasztásától vagy a rendezvényhez tervezett cateringtől is függ. A sokszor egész napot felölelő workshopok, több napos konferenciák alatt természetesen megéheznek a résztvevők, akik egy kis frissítővel, kávéval, finomságokkal szeretnék a szünetekben megjutalmazni magukat a kemény munkáért.

Read More