post

Karácsonyi ételek céges rendezvényekre!

Karácsonyi ételek céges rendezvényekre, az ünnepi programhoz méltó menüvel! A céges rendezvények egyik legjobban várt képviselője nem más, mint az év végén megrendezett karácsonyi összejövetel. Ilyenkor, az év végi zárás során már mindenki felszabadultabb, vége a nagy hajrának, eljött az ünneplés ideje. A kollégák összegyűlnek egy szépen feldíszített helyen, a gusztusos finomságokkal tele rakott asztalok körül megkezdődik az ünneplés. Read More

post

A céges rendezvény szervezésben megbízható catering partner vagyunk!

Az idők változnak, ami nemrég még magától értetődő volt, az lehet, hogy másnap már egészen máshogyan alakul. A sikeres vállalkozások azért maradnak fenn, mert tudnak alkalmazkodni a változásokhoz. A céges rendezvény szervezés is ilyen változásokkal téli terület. Nemcsak a beáramló új trendek alakítják, hanem az ügyfelek igényei is. Manapság az a kényszerű trend van érvényben, hogy belső térben nem igazán tartanak eseményeket. A céges rendezvény szervezés minden szereplőjének ehhez a tendenciához kell alkalmazkodnia. Ezt tesszük mi is. Read More

post

Szakmai konferencia szervezés a kapcsolatépítés szolgálatában is!

A konferencia szakmai körökben rendszeresen megszervezett esemény, ami egy vagy pár napos rendezvényen ölt formát. Egy konferencia a politikai, kulturális, tudományos területek szakmai képviselőinek szól, akik lehetőséget kapnak arra, hogy témákat vitassanak meg. A programban meghatározott menetrend követése és az aktuális témafelvetések mellett arra is nagyszerű helyszín egy ilyen esemény, hogy a résztvevők egymással találkozzanak. Read More

post

Céges egészségnap szervezése a sport és az egészség jegyében!

Az egészség és a tudatos életmód napjainkban a korábbiakhoz képest is nagyobb hangsúlyt kap. A céges szférában is egyre inkább az egészségre fókuszáló csapatépítők és rendezvények kerülnek előtérbe. Aki fit és egészséges, az jól érzi magát a bőrében, nagyobb vitalitással és kitartással intézi a feladatait és a munka mellett marad energiája a hobbijaira, családjára stb. is. Read More

post

Családi napok szervezése: vidéki hangulat, finom ételek egy helyen!

Egy cég naptárában az üzleti események mellett a kollégák számára szervezett rendezvények is helyet kapnak. A családi napok szervezése olyan feladat, ami a későbbiekben garantáltan megtérül, ezért nem érdemes rajta spórolni. Egy ilyen eseményen a laza, beszélgetős és kötetlen programok kerülnek előtérbe. A kollégák nemcsak egymást ismerhetik meg jobban, de egymás családjával is időt tölthetnek. Egy családi nap szervezése többnyire a szabadtéri, sátras eseményekhez illik. Vetélkedők, gyerekprogramok színesítik a napot, de nem maradhatnak el a finom ételek és italok sem. Read More

post

Céges meeting szervezés? Mindent megoldunk és senki nem marad éhes sem!

Meetingekre szükség van egy cég életében, mert ezeken a találkozókon fontos kérdéseket vitatnak meg, akár a cég jövőjét meghatározó dolgokban is döntenek. Akár hétköznapi, rendszeres találkozóról van szó, akár rendkívüli megbeszéléséről, a catering sem hiányozhat a helyszínről. Enni mindenkinek kell, az pedig köztudott, hogy üres hassal nem forognak olyan jól az agyak.

Egy céges meeting szervezés persze sok feladattal jár, Ön pedig bizonyára nem szeretné azzal többfelé aprózni az energiáit és felosztani az idejét, hogy ezzel foglalkozik. Bízza olyanra a céges meeting szervezést, aki már jártas ezen a területen! 

A catering cégünk nem ma kezdte a működését, a karrierünk hosszú évei alatt pedig szerteágazó tevékenységben szereztünk tapasztalatot. Komplett rendezvények megszervezésében és lebonyolításában profi munkát végzünk, ügyelve arra, hogy minden részletben a megrendelő kívánságaihoz igazodjunk.

A céges meeting szervezés tekintetében is számíthat ránk, az ételek elkészítésére és szervírozására ugyanolyan kiemelt figyelmet fordítunk, mint a szervezésre magára. A különleges kéréseket, egyedi megrendeléseket is igyekszünk megvalósítani a lehetőségekhez képest, hiszen az a célunk, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük magunkat, követjük a trendeket és igyekszünk a legfrissebb divat és a jól bevált klasszikusok között megtalálni a középutat akkor is, ha céges meeting szervezésről van szó! Ha minket választ, friss, forró kávé, üdítő tea, finom falatok várják a meetingen!

céges meeting szervezést csak bízza a mi csapatunkra és ne hagyja, hogy partnerei, kollégái éhesen ücsörögjenek a tárgyalóasztal körül! Akár most azonnal személyre szabott árajánlatot tud igényelni a céges meeting szervezésre, csak ki kell töltenie a weboldalunkon található űrlapot! Forduljon hozzánk bizalommal és szervezzünk együtt egy igényes és profi céges meetinget! A részletekkel kapcsolatban keressen minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

post

Konferenciaszervezés sablonmentes gasztronómiai különlegességekkel

konferenciaszervezés sokrétű feladat, ahol fontos, hogy minden olajozottan működjön. Szakmai rendezvényről van szó, ahová nem szórakozni érkeznek a vendégek, hanem kapcsolatokat ápolni és építeni, fejlődni, előadni és előadásokon bővíteni a szakmai ismereteiket. A frissítők és a finom falatok egy konferenciáról sem hiányozhatnak, hiszen a hosszú órák alatt, a sokszor egész nap tartó előadásokon mindenki megéhezik. A konferenciaszervezésből nem maradhat ki a megbízható catering megszervezése sem.

Forduljon bizalommal jó hírnévnek örvendő catering cégünkhöz, amennyiben a konferenciaszervezést zökkenőmentesen szeretné lebonyolítani! Nincs annál jobb dolog, amikor a vendégek szájából azt hallja a szervezőcsapat, hogy mennyire jól szervezett az étkeztetés és ilyen jó falatkákat még sehol sem ettek. A csapatunk rutinos és felkészült, akár nagy létszámú társaság esetén is gördülékenyen intézzük a kávéztatást, a kínálást. Mivel komoly kávégépekkel dolgozunk, így a 100 fős társaság sem jelent nekünk kihívást, udvariasan, barátságosan és profin végezzük el az aktuális teendőket.

A konferenciaszervezés világában sokan hajlamosak a jól bevált sablonokhoz ragaszkodni és éveken, évtizedeken át meglévő megoldásokat alkalmaznak. Mi azt javasoljuk minden szervezőnek, hogy legyen nyitott a gasztronómiai újítások iránt, mert biztosan nagy sikert fog vele aratni a konferencián résztvevők körében. Catering cégünk mindig is nyitott volt az innovatív megoldások iránt és ezt a fogékonyságot a konferenciaszervezésben is kamatoztatjuk. Ha minket kér fel arra, hogy a konferencia ideje alatt biztosítsuk a kávét, frissítőt és a finom falatokat, akkor biztos lehet benne, hogy nem fantáziátlan és unalmas szendvicsekkel fogunk előrukkolni! Egyik kedvelt változatunk például a tortillafalatkák, de egyéb, kreatív ötleteink is vannak. Finom, látványos és energiadús finomságokból állítjuk össze egy konferencia menüjét és arra törekszünk, hogy könnyen fogyasztható, széles körben sikert arató, emlékezetes falatokat készítsünk és tálaljunk.

Ha konferenciaszervezést vállalt és megbízható catering céget keres, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal! Tekintse meg referenciáinkat és döntsön! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen személyre szabott árajánlatot!

post

Catering szolgáltatásunk Budapesten esküvőkön is gondoskodik a finomságokról!

Közeleg az esküvőszezon, nem túlzás minél hamarabb lefixálni, hogy kire bízza a jegyespár a vendégváró falatok, az esküvői menü elkészítését és szervírozását. Amennyiben kiemelkedő, budapesti catering szolgáltatást keres, úgy ne hagyja ki az ajánlatunkat!

budapesti catering szolgáltatások között mi azért tartjuk magunkat kiválónak, mert a profizmus és a finom ételek mellett arra is hangsúlyt fektetünk, hogy kövessük az aktuális trendeket. Ennek megfelelően minden, hozzánk forduló ügyfelünknek tudunk ajánlani olyan megoldásokat, amik divatosak és az esküvői menüt trendivé teszik. Lássunk pár ötletet, ami budapesti catering szolgáltatásunk ajánlásában a hagyományos menüvel ellentétben újdonságnak számít és nem hiányozhat a legújabb irányzatokból!

Az idei évben egy divatos esküvői cateringből nem hiányozhat például a koktél, mint üdvözlő ital, minden vendég a saját ízlése alapján készült frissítővel kezdheti meg az ünneplést. A késő éjjeli snack-ek, amik könnyed, mégis tartalmas finomságok, jó választásnak bizonyulnak, amikor az esküvői menü már elfogyott, de a táncban kifáradt vendégek ismét megéheztek. A vendégek által adagolható frissítők mutatós üvegekben, friss gyümölcsökkel megtöltve látványelemnek sem utolsók. Ezek beszerzése nem jelent gondot csapatunknak, és budapesti catering szolgáltatásunk így lesz teljes.

Aki nem ragaszkodik a hagyományos menühöz, annak a helyben sütött, grillezett húsokat friss körettel érdemes számításba venni, a kész fogások helyett az összeállítható tálakat, a vidám, kreatív desszerteket, amik a gyerekkort idézik. Így a vendégek változatos fogásokat kóstolhatnak, nem ülnek egy helyben az asztaluknál és gazdag kínálatot kapnak. Ha ilyesmiben gondolkodik, budapesti catering szolgáltatásunk ennek a megvalósításában is a partnere lesz! A trendi esküvői catering a mi asztalunk, ha nem szeretne csalódást okozni vendégeinek, budapesti catering szolgáltatásunk a rendelkezésére áll!