post

A catering cégünk nem ismeri az unalmas menüt

Az üzleti találkozón nem szeretnének éhen és szomjan maradni? A catering cégünk gondoskodik akár az egész napos, ízletes ellátásról.

A céges továbbképzések, egész hétvégén átívelő workshopok vagy hosszúra nyúló üzleti tárgyalások egyik motorját a frissítő italok, illatos kávék, na és a finom fogások is adják. Étlen és szomjan senkitől nem lehet elvárni, hogy új ismeretekre tegyen szert, fontos kérdések megoldására koncentráljon vagy összeszedetten mutasson be egy prezentációt. A catering tehát egy kicsit az ilyen programok lelke is, így fontos, hogy milyen a minősége és a tartalma.

Read More
post

Ünnepi rendezvényszervezés kis létszámú eseményekhez

A céges ünneplésnek év végén több apropója is adódik. Az egyik, a karácsonyi céges buli, amihez nem árt cateringet, rendezvényszervezést kérni.

A világraszóló céges partyk ideje azonban leáldozóban van. Egyre inkább a zártkörű, kisebb létszámú, meghittebb hangulatú rendezvények kerülnek előtérbe. Ennek oka egyértelműen az aktuális helyzetben keresendő, de nincs ok az elkeseredésre, mert egy kisebb karácsonyi rendezvényből is válhat óriási élmény. Mire van szükség az év végi rendezvényszervezéshez?

Read More
post

A konferenciaszervezéshez a kávészünetet mi szállítjuk

konferenciaszervezést finom falatokkal egészítjük ki. A büféasztal egy konferencia központi helyszíne, ahol a kapcsolatépítés folytatódik.

A konferenciák olyan szakmai események, amik lehetőséget adnak a fejlődésre, na és persze a kapcsolatépítésre is. Az előadásokon összegyűlik a szakma színe és java, hogy meghallgassa egymást és megvitassa az aktuális témákat. Két előadás között jól esik egy frissítő kávé vagy egy ízletes falatka a büféasztalról. A konferenciaszervezésben a catering is főszerepet kap, nem csak a helyszín megtalálása és a menetrend összeállítása lényeges elem.

Read More
post

Céges rendezvényszervezés meetingre, konferenciára

Céges rendezvényszervezés meetingekre, konferenciákra, workshopokra is. A harapnivalót mi biztosítjuk az esemény minden résztvevőjének!

Az üzleti találkozókon, szakmai eseményeken a catering se maradhat le a szervezéssel járó feladatok listájáról. A céges rendezvényszervezés sikere a megfelelő helyszín kiválasztásától vagy a rendezvényhez tervezett cateringtől is függ. A sokszor egész napot felölelő workshopok, több napos konferenciák alatt természetesen megéheznek a résztvevők, akik egy kis frissítővel, kávéval, finomságokkal szeretnék a szünetekben megjutalmazni magukat a kemény munkáért.

Read More