post

A rendezvényszervezés állandó catering partnerrel biztos siker

A rendezvényszervezés világában nem könnyű megvetni a lábát egy cégnek, ami hosszú távú sikerre törekszik. A rendezvényes szféra folyamatos konkurenciát jelent, időről-időre jelennek meg új cégek és a már meglévő, hírnévvel rendelkező veteránok is ott vannak a kihívók között.

Egy dolog biztosan nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a rendezvényszervezéssel foglalkozó cége be tudjon futni ezen a területen és meg is tudja tartani a pozícióját, mégpedig egy állandó, megbízható catering partner! Ajánljuk magunkat és kiváló minőségű szolgáltatásainkat azoknak a rendezvényszervezéssel foglalkozó cégeknek, akik még nem találtak cateringes céget.

Miért olyan lényeges, hogy egy rendezvényszervezést kínáló cégnek legyen állandó cateringes partnere? Ne engedje el a minőségi szolgáltatást, ha egyszer már rátalált! Rengeteg időt és energiát lehet megspórolni azzal, hogy az ügyfeleknek egy vagy akár több, meglévő catering céget tud ajánlani. Nincs szükség állandóan újabb és újabb ajánlatok összeállítására, újabb vállalkozások felkutatására, nem beszélve a tesztelés és az azzal járó rizikó tényéről.

A budapesti rendezvényszervezés terepén egy igazán sokoldalú, profi csapattal dolgozó és nem utolsó sorban finom ételeket és italokat készítő catering cég aranyat ér. Tudjuk, hogy az aktuális gasztro trendek ismerete éppen úgy az elvárások része, mint a klasszikus fogások, házias ételek elkészítése. Kedves kollégák, stílusos teríték, egyedi ajánlatok, rugalmas hozzáállás, több éves tapasztalat emel ki minket a többi cateringes cég közül. Nélkülünk nincsen színvonalas rendezvényszervezés!

Amennyiben szívesen megismerné, hogy mire vagyunk képesek, ha cateringről, rendezvényszervezésről van szó, ne késlekedjen és keressen fel minket bizalommal! Szívesen nyújtunk ízelítőt a menüinkből, küldünk már megszervezett munkáinkból referenciát. Ha állandó catering partnert keres, bennünk megtalálja! Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal további felvilágosításért a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

post

Céges egészségnap szervezése a sport és az egészség jegyében!

Az egészség és a tudatos életmód napjainkban a korábbiakhoz képest is nagyobb hangsúlyt kap. A céges szférában is egyre inkább az egészségre fókuszáló csapatépítők és rendezvények kerülnek előtérbe. Aki fit és egészséges, az jól érzi magát a bőrében, nagyobb vitalitással és kitartással intézi a feladatait és a munka mellett marad energiája a hobbijaira, családjára stb. is. Read More

post

Családi napok szervezése: vidéki hangulat, finom ételek egy helyen!

Egy cég naptárában az üzleti események mellett a kollégák számára szervezett rendezvények is helyet kapnak. A családi napok szervezése olyan feladat, ami a későbbiekben garantáltan megtérül, ezért nem érdemes rajta spórolni. Egy ilyen eseményen a laza, beszélgetős és kötetlen programok kerülnek előtérbe. A kollégák nemcsak egymást ismerhetik meg jobban, de egymás családjával is időt tölthetnek. Egy családi nap szervezése többnyire a szabadtéri, sátras eseményekhez illik. Vetélkedők, gyerekprogramok színesítik a napot, de nem maradhatnak el a finom ételek és italok sem. Read More

post

Céges meeting szervezés? Mindent megoldunk és senki nem marad éhes sem!

Meetingekre szükség van egy cég életében, mert ezeken a találkozókon fontos kérdéseket vitatnak meg, akár a cég jövőjét meghatározó dolgokban is döntenek. Akár hétköznapi, rendszeres találkozóról van szó, akár rendkívüli megbeszéléséről, a catering sem hiányozhat a helyszínről. Enni mindenkinek kell, az pedig köztudott, hogy üres hassal nem forognak olyan jól az agyak.

Egy céges meeting szervezés persze sok feladattal jár, Ön pedig bizonyára nem szeretné azzal többfelé aprózni az energiáit és felosztani az idejét, hogy ezzel foglalkozik. Bízza olyanra a céges meeting szervezést, aki már jártas ezen a területen! 

A catering cégünk nem ma kezdte a működését, a karrierünk hosszú évei alatt pedig szerteágazó tevékenységben szereztünk tapasztalatot. Komplett rendezvények megszervezésében és lebonyolításában profi munkát végzünk, ügyelve arra, hogy minden részletben a megrendelő kívánságaihoz igazodjunk.

A céges meeting szervezés tekintetében is számíthat ránk, az ételek elkészítésére és szervírozására ugyanolyan kiemelt figyelmet fordítunk, mint a szervezésre magára. A különleges kéréseket, egyedi megrendeléseket is igyekszünk megvalósítani a lehetőségekhez képest, hiszen az a célunk, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük magunkat, követjük a trendeket és igyekszünk a legfrissebb divat és a jól bevált klasszikusok között megtalálni a középutat akkor is, ha céges meeting szervezésről van szó! Ha minket választ, friss, forró kávé, üdítő tea, finom falatok várják a meetingen!

céges meeting szervezést csak bízza a mi csapatunkra és ne hagyja, hogy partnerei, kollégái éhesen ücsörögjenek a tárgyalóasztal körül! Akár most azonnal személyre szabott árajánlatot tud igényelni a céges meeting szervezésre, csak ki kell töltenie a weboldalunkon található űrlapot! Forduljon hozzánk bizalommal és szervezzünk együtt egy igényes és profi céges meetinget! A részletekkel kapcsolatban keressen minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

post

Konferenciaszervezés sablonmentes gasztronómiai különlegességekkel

konferenciaszervezés sokrétű feladat, ahol fontos, hogy minden olajozottan működjön. Szakmai rendezvényről van szó, ahová nem szórakozni érkeznek a vendégek, hanem kapcsolatokat ápolni és építeni, fejlődni, előadni és előadásokon bővíteni a szakmai ismereteiket. A frissítők és a finom falatok egy konferenciáról sem hiányozhatnak, hiszen a hosszú órák alatt, a sokszor egész nap tartó előadásokon mindenki megéhezik. A konferenciaszervezésből nem maradhat ki a megbízható catering megszervezése sem.

Forduljon bizalommal jó hírnévnek örvendő catering cégünkhöz, amennyiben a konferenciaszervezést zökkenőmentesen szeretné lebonyolítani! Nincs annál jobb dolog, amikor a vendégek szájából azt hallja a szervezőcsapat, hogy mennyire jól szervezett az étkeztetés és ilyen jó falatkákat még sehol sem ettek. A csapatunk rutinos és felkészült, akár nagy létszámú társaság esetén is gördülékenyen intézzük a kávéztatást, a kínálást. Mivel komoly kávégépekkel dolgozunk, így a 100 fős társaság sem jelent nekünk kihívást, udvariasan, barátságosan és profin végezzük el az aktuális teendőket.

A konferenciaszervezés világában sokan hajlamosak a jól bevált sablonokhoz ragaszkodni és éveken, évtizedeken át meglévő megoldásokat alkalmaznak. Mi azt javasoljuk minden szervezőnek, hogy legyen nyitott a gasztronómiai újítások iránt, mert biztosan nagy sikert fog vele aratni a konferencián résztvevők körében. Catering cégünk mindig is nyitott volt az innovatív megoldások iránt és ezt a fogékonyságot a konferenciaszervezésben is kamatoztatjuk. Ha minket kér fel arra, hogy a konferencia ideje alatt biztosítsuk a kávét, frissítőt és a finom falatokat, akkor biztos lehet benne, hogy nem fantáziátlan és unalmas szendvicsekkel fogunk előrukkolni! Egyik kedvelt változatunk például a tortillafalatkák, de egyéb, kreatív ötleteink is vannak. Finom, látványos és energiadús finomságokból állítjuk össze egy konferencia menüjét és arra törekszünk, hogy könnyen fogyasztható, széles körben sikert arató, emlékezetes falatokat készítsünk és tálaljunk.

Ha konferenciaszervezést vállalt és megbízható catering céget keres, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal! Tekintse meg referenciáinkat és döntsön! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen személyre szabott árajánlatot!

post

Catering szolgáltatásunk Budapesten esküvőkön is gondoskodik a finomságokról!

Közeleg az esküvőszezon, nem túlzás minél hamarabb lefixálni, hogy kire bízza a jegyespár a vendégváró falatok, az esküvői menü elkészítését és szervírozását. Amennyiben kiemelkedő, budapesti catering szolgáltatást keres, úgy ne hagyja ki az ajánlatunkat!

budapesti catering szolgáltatások között mi azért tartjuk magunkat kiválónak, mert a profizmus és a finom ételek mellett arra is hangsúlyt fektetünk, hogy kövessük az aktuális trendeket. Ennek megfelelően minden, hozzánk forduló ügyfelünknek tudunk ajánlani olyan megoldásokat, amik divatosak és az esküvői menüt trendivé teszik. Lássunk pár ötletet, ami budapesti catering szolgáltatásunk ajánlásában a hagyományos menüvel ellentétben újdonságnak számít és nem hiányozhat a legújabb irányzatokból!

Az idei évben egy divatos esküvői cateringből nem hiányozhat például a koktél, mint üdvözlő ital, minden vendég a saját ízlése alapján készült frissítővel kezdheti meg az ünneplést. A késő éjjeli snack-ek, amik könnyed, mégis tartalmas finomságok, jó választásnak bizonyulnak, amikor az esküvői menü már elfogyott, de a táncban kifáradt vendégek ismét megéheztek. A vendégek által adagolható frissítők mutatós üvegekben, friss gyümölcsökkel megtöltve látványelemnek sem utolsók. Ezek beszerzése nem jelent gondot csapatunknak, és budapesti catering szolgáltatásunk így lesz teljes.

Aki nem ragaszkodik a hagyományos menühöz, annak a helyben sütött, grillezett húsokat friss körettel érdemes számításba venni, a kész fogások helyett az összeállítható tálakat, a vidám, kreatív desszerteket, amik a gyerekkort idézik. Így a vendégek változatos fogásokat kóstolhatnak, nem ülnek egy helyben az asztaluknál és gazdag kínálatot kapnak. Ha ilyesmiben gondolkodik, budapesti catering szolgáltatásunk ennek a megvalósításában is a partnere lesz! A trendi esküvői catering a mi asztalunk, ha nem szeretne csalódást okozni vendégeinek, budapesti catering szolgáltatásunk a rendelkezésére áll!

post

Nyűgözze le vendégeit pazar finomságokkal, bízza budapesti catering cégünkre a vendéglátást!

 

Egyetlen házigazda sem szeretne kritikát visszahallani a felszolgált ételekkel kapcsolatban a meghívott vendégek szájából, hiszen az a célja, hogy minden tökéletes legyen, de legalábbis ahhoz közelítsen. Az italok és ételek márpedig ugyanúgy befolyásolják egy esemény sikerét és megítélését, mint a programok, műsor, a helyszín. Szerencsére a catering egyike azoknak a tényezőknek, amikre befolyással lehetünk, és ha megtaláltuk azt a szolgáltatót, ami minden várakozásunknak eleget tud tenni, sőt, felül is tudja múlni azokat, akkor bizony érdemes mellette kitartani.

Budapesti catering cégünk igyekszik az ilyen elvárásoknak eleget tenni, számos referenciánk bizonyítja, hogy sokan bíznak bennünk, és elégedettek a munkánkkal. Budapesti catering cégünk sikerének titka többek között az, hogy minden esetben az egyedi megoldásokat keressük, nem pedig unalmas és könnyű sablonokban gondolkodunk. Más illik egy elegáns esküvőre, és megint másnak örülnek egy nagyszabású szülinapi zsúron, ahogyan egy sajtóeseményen, banketten is különböző fogások kerülnek terítékre egy céges piknikhez képest. Az odaillő még nem jelenti azt, hogy megszokott vagy unalmas. Budapesti catering cégünk törekszik a kreatív, stílusos megvalósításra, lépést tart az aktuális trendekkel, de ha arra van igény, klasszikus menüsor összeállításában is otthonosan mozog.

Budapesti catering cégünk tervez, főz, tálal és felszolgál, mindent magas szinten és elhivatottan végez. A finomságok elkészítésébe beleadjuk szívünket és lelkünket, aminek sok esetben a pozitív visszajelzések, őszinte dicsérő szavak jelzik a sikerét.

Budapesti catering cégünk az Ön számára is elkészíti az aktuális rendezvényéhez tervezett fogásokat, hogy Ön és vendégei a tálalásban és az ízekben se találjanak kivetnivalót. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot budapesti catering cégünktől!

 

post

Party service Budapesten: az esemény sikeréért bízza profikra az étkeztetést!

Legyen szó egy céges rendezvényről, nagyobb baráti vagy családi összejövetelről, ahhoz, hogy az esemény sikeres legyen, és még évekkel később is szívesen emlékezzenek vissza rá a vendégek, óriási figyelmet kell fordítani a szervezésre. A helyszín és a bútorzat kiválasztását, a menüsor összeállítását nem lehet a véletlenre bízni. Például rossz minőségű ételek felszolgálásával el lehet rontani a hangulatot, de a szerencsétlen helyszínválasztás is rá tudja nyomni a bélyegét egy esemény sikerére. A biztos siker érdekében érdemes inkább profikra bízni az eseményszervezést. Amennyiben családi, baráti vagy üzleti rendezvényben kérné tapasztalt szakemberek közreműködését a fővárosban, vegye igénybe Budapesten party service szolgáltatásunkat!

A party service egy igencsak összetett szolgáltatás, aminek keretein belül a menüsor összeállításától kezdve a helyszín kiválasztásáig minden olyan tényezőben a segítségére leszünk, amik meghatározzák később az esemény sikerét. Mi tisztában vagyunk azokkal a kockázati tényezőkkel, amik esetleg veszélyeztetnék az esemény hírnevét. Ezekre különös figyelmet fordítunk a szervezéskor!

Budapesten party service szolgáltatásunknak köszönhetően sokkal zökkenőmentesebb és gördülékenyebb lesz az adott esemény megszervezése, mert az igényeihez igazodva tudjuk, hogy pontosan milyen helyszínre, ételekre lesz szükség. Rengeteg időt és energiát takaríthat így meg velünk, ráadásul idegeskednie sem kell a szervezés miatt. Budapesten party service szolgáltatásunk hatékony segítséget nyújt az eseményszervezésben, a rendezvényen pedig semmi mással nem kell foglalkoznia, csak azzal, hogy a résztvevőkkel együtt jól érezze magát.

Biztosítson felejthetetlen élményeket barátainak, családjának vagy üzleti partnereinek, kollégáinak, ehhez válassza Budapesten a party service-t! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni segítségünket a szervezésben, vagy bővebb információkra lenne szüksége szolgáltatásunkról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

post

Nyakunkon a céges rendezvényszezon – vállaljuk állófogadások szervezését is!

Idén is elérkezett a november, vele együtt pedig elkezdődött a céges rendezvények szezonja is. Ilyenkor a kisebb-nagyobb vállalkozások elkezdik szervezni a karácsonyi összejöveteleket, amelyek növelik a cég jó hírét, és nem utolsó sorban a dolgozók is kikapcsolódhatnak. Ezeknek a rendezvényeknek az egyik legnépszerűbb formája az állófogadás, melynek szervezésében cégünk teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésre.

Az állófogadások szervezése összetett, bonyolult folyamat, ami gyakorlatot és rengeteg időt igényel. A céges rendezvények terén azért is az egyik legnépszerűbb választás, mert így a dolgozóknak lehetőségük van azzal beszélgetni, akivel szeretnének, illetve jobban megismerhetik a csapat minden tagját. Az állófogadások szervezése során fontos szempont a várható létszám.  Kevesebb résztvevő esetén általában a felszolgálók kínálják körbe az italokat, de egy nagyobb rendezvény alkalmával jellemzőbb az italpultok felállítása. Ételeket a helyiség közepén elhelyezett tálakról lehet választani, ezek a rendezvény jellege miatt leginkább egyszerűen fogyasztható fogások. Ezeket az állófogadások szervezése során kell pontosítani. Gyakoriak a hidegtálak, sajttálak, saláták, gyümölcsök és az egyszerű desszertek, meleg étel nem mindig kap helyet a kínálatban. Ha mégis szeretnénk valamilyen meleg fogással is szolgálni, fontos, hogy ez is egyszerűen fogyasztható legyen, egy adag maximum néhány falatot jelentsen.

Az állófogadások szervezése során kiemelt szerepet kap a helyszín kiválasztása. Természetesen ez nagyban függ a vendégek létszámától, foglalhatóak akár több száz fő befogadására képes csarnokok is, de egy kisebb cégnek általában elég a 15-20 fő számára ideális terem.

Úgy döntött, hogy idén profikra bízza az év végén esedékes céges állófogadás szervezését? A legjobb helyen jár, hiszen velünk garantált a siker! Forduljon hozzánk bizalommal, kérje bátran munkatársaink részletes tájékoztatását az állófogadás szervezésével kapcsolatban!

post

Megbízható catering Budapesten? Igen!

Egy rendezvény során nagyon fontos a jól szervezettség. Ez meghatározza az egész esemény sikerét, illetve azt is, hogy a meghívottak hogy érzik magukat. Természetesen nagy szerepe van a helyszínnek és a programoknak is, azonban érdemes kiemelt figyelmet fordítani a felszolgált ételekre és italokra. A legjobb, ha egy erre szakosodott cégre bízzuk magunkat ezzel kapcsolatban, akik profik a menü összeállításában, a fogások elkészítésében, tálalásában és felszolgálásában is. Önnek épp egy tapasztalt, megbízható cégre van szüksége a cateringhez Budapesten? A legjobb helyen jár!

Egy kis kereséssel számos vállalkozást találhatunk, akik rendezvényekhez biztosítják a cateringet Budapesten. Azonban a választásnál érdemes figyelembe venni az adott cég tapasztalatát, referenciáit és természetesen a szolgáltatás árát is. Nem mindegy ugyanis, hogy mekkora és milyen típusú rendezvényről van szó, mert mindegyik más egy kicsit, és a catering területén nem szabad hibázni. Lehet, hogy egy csapat profin megoldja a cateringet Budapesten esküvőkhöz, viszont nem rendelkeznek semmilyen tapasztalattal és megfelelő eszközökkel egy céges rendezvény lebonyolításához. Fontos a rendezvény típusa is: teljesen más szempontoknak kell megfelelnie a cateringnek Budapesten például egy állófogadás és elegáns, ültetett díszvacsora esetében. Amennyiben ránk bízza magát, biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni, akár egy kis családi, akár egy nagyobb szabású céges vagy más hivatalos eseményről van szó. Csapatunk figyelmét semmi sem kerülheti el, kollégáink nagyon jó problémamegoldó képességének köszönhetően a váratlan helyzetek sem rontják el az eseményt. A cateringhez Budapesten a legjobb, ha minket választ!

Lépjen velünk kapcsolatba a részletekért, és kérje ajánlatunkat még ma a cateringre Budapesten! Ha kérdése van, illetve további tájékoztatást szeretne kérni szolgáltatásainkról, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink készséggel segítenek mindenben!