post

cateringre ismét szükség lehet, hiszen visszatért az élet az irodákba! A kollégákkal újra együtt lehet dolgozni, közös, munkahelyi programokon részt venni és finom falatokat, frissítőket fogyasztani.

A budapesti catering cégünkre rábízhatja a finomságok elkészítését. Unja a szendvicseket? A catering cégünktől ízletes falatkák, egy harapásra elfogyasztható tortilla szendvicsek és saláták kerülnek a tányérokra, amiket külön kérésre el tudunk készíteni mentes változatban is. A céges meetingeken, grill partykon vagy az ünnepi rendezvényeken is nagyon jól fog esni pár finom falat. Ha nem szeretnének sebtében pizzát rendelni, unják a sós, édes, bolti péksüteményeket, egészségesebb, finomabb, kreatívabb ételekre vágynak, a mi catering szolgáltatásunkban nem fognak csalódni!

A catering szolgáltatásunkat igénybe veheti bármilyen céges eseményre, ahol szeretné a kollégáit megkínálni egy kis frissítővel. A cateringet rendelje meg a mi catering cégünktől és gondoskodunk arról, hogy ne maradjanak éhesek egy összejövetelen se!