post

céges családi nap szervezést bízza egy olyan catering csapatra, ami a házias ízeket is ismeri! A rendezvényen senki nem marad éhes!

A családi napoknak megvan a maga stílusa. Ezek a rendezvények nem elegáns események, hanem kötetlen programok, ahol az a cél, hogy minden meghívott jól érezze magát. A kollégák és a családjaik számára egy kellemes családi napot szerveznek, ahol egyetlen cél van, mindenkinek annyi a dolga, hogy kikapcsolódjon. Egy összejövetelnek a menüjét is gondosan meg kell tervezni, ha azt szeretnék, hogy a vendégek ne legyenek csalódottak. A céges családi nap szervezésben a catering kiemelt helyet foglal el. A cateringnek a vendégek elégedettségét kell támogatnia, ezért nem mindegy, hogy milyen menüt kínál a nap folyamán.

A mi catering csapatunk a céges családi nap szervezést is vállalja, ha egy profi céggel szeretné a rendezvényszervezést lebonyolítani. Forduljon bizalommal a mi catering cégünkhöz és rendeljen magas színvonalon kivitelezett céges családi nap szervezést! A menü megtervezésekor érdemes a házias ízekre koncentrálni, hiszen a céges rendezvényeken az étel is lényeges része a programnak.

A kollégák és a családtagok az egész napos programok közepette bizonyára megéheznek és szívesen fogyasztanak egy kis harapnivalót. A több fogásos menü mellett lehet svédasztal is vagy pedig hideg tálak, sütemények és falatkák is. Az esemény jellege a döntő abban, hogy milyen catering szerepeljen a családi nap szervezés tervében.

A házias ízekkel biztosan nem fog mellé, hiszen a jól ismert, tápláló, laktató fogások mindenkinek vonzóak. Egy házias ételekből álló menüsor összeállítása nem okoz gondot számunkra. Amennyiben ilyen cateringet tervez, bízza ránk az ételek elkészítését és tálalását is! A kollégáinkkal mindent megteszünk azért, hogy a céges családi nap szervezése sikeres legyen, az esemény pedig minden résztvevőnek egy kellemesen eltöltött, ízekben gazdag nap! A céges családi nap szervezésről kérje bővebb tájékoztatásunkat a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!