post

Szeretne egy sikeres, örömteli munkahelyi családi napot biztosítani? Segítünk, hogy minden a tervek szerint valósuljon meg, keressen minket!

Céges családi nap a jobb munkakörnyezetért

Ahhoz, hogy egy vállalkozás elérhesse a kitűzött célokat, és hosszú távon biztosított legyen számára a gördülékeny működés, nem lehet a véletlenre bízni a munkahelyi környezetet sem. Motiváló, összetartó közegben sokkal jobban lehet teljesíteni, ráadásul a különböző feladatok elvégzését is jóval könnyebb összehangolni. Az, hogy létrejöhessen egy ilyen csapat, fontos lehet bizonyos időközönként céges rendezvényt szervezni, ahol a dolgozóknak több lehetőségük van egymást megismerni, barátkozni. A hétköznapokban erre nem igazán lenne kapacitás, egy ilyen eseményen viszont bátran lehet beszélgetni, szórakozni.

A dolgozók közül sokan igénylik, hogy az eseményre a családjukat is magukkal tudják vinni. Kifejezetten értékelik a gesztust, ha a párjuk, gyermekeik is részt vehetnek a rendezvényen, ezért, ha a vezetőség biztos sikert szeretne, tanácsos a családi nap szervezésébe belevágni. Ha a dolgozó nincs elszakítva a családtól, nagyobb eséllyel vesz részt a rendezvényen. Itt a különböző korosztályok együtt tudnak kikapcsolódni, még szorosabb kapcsolatokat lehet létesíteni, elég csak arra gondolni, ha például a családok gyermekei barátkoznak össze. Ezután gyakrabban lehet összejárni, így még a felnőtteknek is új, virágzó társaságuk lehet.

Mitől lesz sikeres a céges családi nap?

Ha már megszületett az ötlet a munkahelyi családi nappal kapcsolatban, érdemes pár dolgot előtérbe helyezni az előkészületek során. Nem célszerű például túlságosan ragaszkodni a kötöttségekhez, ugyanis ez sokakban ellenszenvet válthat ki. A családi nap szervezésénél előtérbe kell helyezni a rugalmasságot, hiszen nem mindenki tud egyazon időpontban megjelenni a programokon. Ahol kisgyerekek vannak, ott számításba kell venni a szervezés során azt, hogy a legkisebbeknek napközben muszáj egy kis pihenőre elvonulniuk, hiszen a nyűgös, fáradt gyermekekkel nehezen bírhatnak a szüleik.

A programok kitalálásakor tanácsos minden korosztály igényeire odafigyelni. Ha a szervezők nem szeretnének még így sem találgatni, a legjobb, ha kérdőívet töltetnek ki a kollégákkal, ahol többféle opció közül is választhatnak a vendégek. Mégiscsak a dolgozók tudják a legjobban, hogy gyermekeiket vagy párjukat milyen programok szórakoztathatják igazán.

Végül, de nem utolsó sorban a családi nap rendezvényszervezésénél az ételekről sem szabad megfeledkezni. E téren sokaknak egyáltalán nincs tapasztalatuk, így célszerű profikat felkeresni, akik gondoskodnak a finomságokról.

Családi nap szervezése profikkal, a garantált sikerért!

Cégünkkel gyerekjáték olyan cateringet biztosítani az eseményre, amely minden résztvevő ízlésének megfelel. Nagy figyelmet fordítunk az ételallergiával kapcsolatos igényekre is. Sajnos napjainkban rengetegen küszködnek valamilyen érzékenységgel, ezt a szervezőknek mindenképp figyelembe kell venniük, mert ellenkező esetben nem lesz örömteli a közösen eltöltött idő.

családi napokkal kapcsolatban a gyerekek igényei is előtérbe kerülnek. Tudjuk, hogy a kicsik közül sokan igen válogatósak is lehetnek, azonban az általunk kínált menüt látva, a legkisebbek sem tudnak majd ellenállni a finom falatoknak.

A színvonalas rendezvényekkel kapcsolatban elengedhetetlen a jól átgondolt catering. Legyen az ügyfelünk, minőségi munkánkkal segítünk, hogy az esemény a tervek szerint valósuljon meg. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.