post

Az egészség és a tudatos életmód napjainkban a korábbiakhoz képest is nagyobb hangsúlyt kap. A céges szférában is egyre inkább az egészségre fókuszáló csapatépítők és rendezvények kerülnek előtérbe. Aki fit és egészséges, az jól érzi magát a bőrében, nagyobb vitalitással és kitartással intézi a feladatait és a munka mellett marad energiája a hobbijaira, családjára stb. is.

A cégünk is részt vállal az ilyen céllal tervezett események tető alá hozásában, méghozzá a catering oldaláról. A céges egészségnap szervezése és a céges sportnapok szervezése egyaránt a tevékenységi körünk része. Minden cégnek, illetve rendezvényszervezőnek a figyelmébe ajánljuk referenciáinkat, ami arról tanúskodik, hogy otthonosan mozgunk az egészséges finomságok elkészítésében is.

Egy céges egészségnap szervezésénél mindenképpen számolni kell a catering-el, de itt a rendezvény jellegéhez illő menüsorra van szükség.  A lángos, a hot-dog vagy a paprikás krumpli nem olyan ételek, amiknek egy ilyen rendezvényen jön el az idejük. Bízza ránk az ételek és az italok listájának összeállítását, hiszen kreatívan és nagy tapasztalattal kivitelezzük! Természetesen a saját kívánságokat és elképzeléseket is beépítjük igény szerint az céges egészségnap szervezésébe és egy minden szempontból ideális ételsort szállítunk a helyszínre.

Az egész napos programok közepette minden résztvevő szívesen keresi fel a büféasztalt, aminek a kínálatát a rendezvény tematikája szerint friss, egészséges, könnyű, de finom ételekből válogatjuk össze. Zöldségek, gyümölcsök, különleges falatkák, friss saláták, hagyományos alapanyagok izgalmas formában. A céges egészségnap szervezése velünk egyszerű és minden szempontból sikeres, hiszen a szakmában töltött évek tapasztalatának köszönhetően már tudjuk, hogy mit várnak tőlünk a vendégek, a szervezők és a megrendelők.

A céges egészségnap szervezése és a sportnapok lebonyolítása a mi közreműködésünkkel pozitív élményekben gazdag, profi projektté válik. Kérjen árajánlatot a megadott elérhetőségeinken céges egészségnap szervezésre és hamarosan meggyőződhet arról, hogy miben áll az eddigi sikereink titka!