post

céges meeting szervezéshez öt csillagos vendéglátást szolgáltatunk! Az üzleti találkozók sikeréhez egy színvonalas catering is hozzá tud járulni!

A vendéglátásnak minden olyan eseményen kiemelt jelentősége van, ahol hosszabb vagy rövidebb időre szóló találkozót szerveznek. Ez a találkozó lehet egy olyan üzleti jellegű vagy tudományos esemény is, mint egy konferencia vagy üzleti  meeting. Üres hassal a beszélgetés nem olyan gördülékeny, a koncentráció hanyatlik, a vendégek kevésbé türelmesek feszültebb helyzetben. A céges meeting szervezésnek ezért az egyik sarkalatos pontja a catering. Az esemény megszervezéséhez ideális helyszín kiválasztása, a kényelmes, de praktikus berendezés mellett a profi catering is hozzájárul az üzleti esemény sikeréhez.

Forduljon a mi catering cégünkhöz, ahol a céges meeting szervezésben vagy a konferenciaszervezésben is óriási tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozunk együtt! Azon munkálkodunk, hogy a találkozó célja megvalósuljon vagyis a résztvevők kapcsolatokat építsenek, üzletet kössenek és egy kicsit jól is érezzék magukat. A gondosan megtervezett catering az összes, felsorolt cél elérésben közreműködik. A céges meeting szervezés és a konferenciaszervezés is gyakran szerepel a felkéréseink között. Egy ilyen projektben mindig a catering kapja a főszerepet nálunk, hiszen vendéglátással foglalkozunk elsősorban. Mi már jól tudjuk, hogy milyen menü illik egy ilyen stílusú rendezvényre, de természetesen az ügyfél kívánságait vesszük figyelembe a tervezés és a megvalósítás során. A tapasoknak, falatkáknak mindig nagy sikere van. A céges meeting szervezés vagy a konferenciaszervezés étel és ital szempontjából egyszerű, hiszen a praktikus, finom, de változatos fogások mindig népszerűek. Az esemény hosszúsága, helyszíne is befolyásolja, hogy könnyen fogyasztható falatkák sorakozzanak a tányérokon vagy több fogásos ebéd is szerepeljen a cateringben. Lépjen kapcsolatba velünk, ha profi vendéglátással szeretné a céges meeting szervezést lebonyolítani! A honlapunkon szereplő elérhetőségeken kérje ajánlatunkat!