post

Céges rendezvényszervezés meetingekre, konferenciákra, workshopokra is. A harapnivalót mi biztosítjuk az esemény minden résztvevőjének!

Az üzleti találkozókon, szakmai eseményeken a catering se maradhat le a szervezéssel járó feladatok listájáról. A céges rendezvényszervezés sikere a megfelelő helyszín kiválasztásától vagy a rendezvényhez tervezett cateringtől is függ. A sokszor egész napot felölelő workshopok, több napos konferenciák alatt természetesen megéheznek a résztvevők, akik egy kis frissítővel, kávéval, finomságokkal szeretnék a szünetekben megjutalmazni magukat a kemény munkáért.

céges rendezvényszervezésben nagy segítség lehet egy olyan catering cég, mint a miénk. A megrendelőknek mindig személyre szabott megoldásokat kínálunk, nem elégszünk meg a sablon menüvel. A pogácsa ásványvízzel praktikus, de nagyon unalmas egész napra, ugye? A mi menünk az Ön igényeire készül, változatos ételekkel és látványos tálalásban, meggyőző minőségben. A céges rendezvényszervezésnek megvannak a maga szabályai, a konferenciák, meetingek catering nélkül nem tudnak működőképes események lenni. Tudjuk, hogy mennyit ér egy ízlésesen megterített svédasztal, milyen ereje van a finom kávénak és a gusztusos, finoman elkészített falatkáknak, amiket egy rövid szünetben meg lehet kóstolni. Az üzleti, szakmai témájú rendezvények sokfélék lehetnek, az adott eseményhez mérten a szokásos cateringet tudjuk biztosítani vagy teljesen egyedi kéréseknek is eleget tudunk tenni. Kávészünet, konferencia ebéd, büféasztal vagy fingerfood is lehet a catering választott típusa. A céges rendezvényszervezést egyénre szabottan, kreatívan és nem utolsósorban megbízhatóan tudjuk lebonyolítani Önnek is.

céges rendezvényszervezés és catering, party service és vendéglátás egy csapattól, magas színvonalon! Ha szeretné a kollégáknak, üzlettársaknak a meeting idejére a legfinomabb ellátást biztosítani, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A weboldalunkon a vonatkozó menüpontban azonnal tud tőlünk egyedi árajánlatot kérni a céges rendezvényszervezésre vagy egyéb szolgáltatásunkra! Keressen minket bizalommal!