post

Egy cég naptárában az üzleti események mellett a kollégák számára szervezett rendezvények is helyet kapnak. A családi napok szervezése olyan feladat, ami a későbbiekben garantáltan megtérül, ezért nem érdemes rajta spórolni. Egy ilyen eseményen a laza, beszélgetős és kötetlen programok kerülnek előtérbe. A kollégák nemcsak egymást ismerhetik meg jobban, de egymás családjával is időt tölthetnek. Egy családi nap szervezése többnyire a szabadtéri, sátras eseményekhez illik. Vetélkedők, gyerekprogramok színesítik a napot, de nem maradhatnak el a finom ételek és italok sem.

Forduljon bizalommal a catering cégünkhöz és bízza ránk a családi napok szervezését! Ha minket választ, az ellátásra már nem lesz gondja! Gondoskodunk arról, hogy minden vendég jól érezze magát és ne maradjon éhen-szomjan. Tetemes tapasztalattal rendelkezünk a családi napok szervezése terén és ennek köszönhetően a programhoz és a megrendelő igényeihez legjobban illő cateringet tudjuk biztosítani az eseményre. A családi napokon nincs helye a divatos falatkáknak, a legújabb gasztro trendeket illusztráló fogásoknak. Egy ilyen jellegű rendezvényen a házias, laktató fogások aratnak sikert, a sós és édes sütemények. Akár nyílt tűzön is lehet sütögetni, pecsenyét pirítani, bográcsozni, de hamburgerezés, hot dogozás is szóba jöhet. Igazi, kerti party hangulat, falu nap jellegű program kerekedhet ki a dologból, amire minden résztvevő szívesen emlékszik vissza. A minőségi ételek és italok, a jól eltalát menüsor és az udvarias kiszolgálás egyaránt lényeges része a családi napok szervezésének, amiben kimagasló profizmussal rendelkezünk.

Amennyiben a közeljövőben családi napot fog tartani a kollégáknak, ne habozzon felkeresni minket! A catering területén magas szintű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, legyen szó üzleti találkozóról, workshopról, esküvőről vagy családi napról. Lépjen kapcsolatba catering cégünkkel és kérjen egyedi árajánlatot a családi nap szervezésre! A weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén fogadjuk megkeresését!