post

Az esküvőszervezés profi cateringel nem jelent problémát. Az esküvő egyik fő programja maga a lakodalom vagy az állófogadás. A finom ételek és a frissítő italok a násznép számára készülnek. A pár egybekelésének megünneplése és az egész éjszaka tartó vigasság egy komplett esküvői menü nélkül nem lehet teljes.

A catering az esküvőszervezés sarkalatos kérdése, hiszen ezen sok minden áll vagy bukik, még az esemény sikere is. Aki biztosra szeretne menni, az időben lefoglalja a kiválasztott céget a cateringhez illetve az esküvőszervezéshez. Nincsen kőbe vésve, hogy mennyivel a kitűzött dátum előtt kell helyszínt foglalni, szolgáltatókat szerződtetni, ruhát választani és kiküldeni a meghívókat, de a tapasztalatok alapján megvan az ideális menetrend, ami alapján a legbiztosabb a szervezés sikere.

Az ételek és az italok megrendelése minimum fél évvel a kitűzött dátum előtt ajánlott. A cégek ennyivel előre mér tudnak pontos kalkulációt és személyre szabott árajánlatot adni az érdeklődőknek. Sokkal korábban sem érdemes ajánlatokat kérni, mert egy évnél korábban nem garantált a megbízható kalkuláció.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ami az esküvőszervezésben már nagy gyakorlattal rendelkezik! A referenciáinkból nem hiányozhatnak a szolgáltatásainkkal és az egyedi igényekre szabott menü sorainkkal elégedett ügyfelek sem. Tudjuk, hogy gyakran az utolsó pillanatban is lehetnek az esküvőszervezésben változtatások és a vendégek vagy a pár igényei, kívánságai változhatnak. Tudjuk, hogy az utolsó pillanatban is történhet olyasmi, ami miatt másik esküvőszervezésben jártas céget kell megbízni a catering megtervezésével és lebonyolításával. Az ilyen szituációkban sem okozunk csalódást. Minden a precíz tervezésen és a profi hozzáálláson múlik.

Amennyiben szeretne jól szervezett esküvőt, rendelje meg a cateringet a mi cégünktől! A pontos tájékoztatásért és az egyedi árajánlatért lépjen kapcsolatba velünk bármelyik elérhetőségünkön a honlapról! Ne késlekedjen, hiszen nagy az érdeklődés a legjobb szolgáltatók iránt, a szabad időpontok pedig gyorsan betelnek!