post

Túl sokat dolgoznak otthonról a cégen belül? Legalább a karácsonyt ünnepeljék együtt, a céges rendezvényszervezésért keressenek bennünket!

Home office a társasági élet kárára

Az utóbbi időben egyre több vállalkozás biztosít lehetőséget az otthoni munkavégzéshez is. Ennek sok munkavállaló örül, ugyanis így megspórolhatják azt az időt és pénzt, amit az utazásra fordítanának. Most az őszi és téli szezonban különösen jól jön, ha az embernek nem kell kimozdulnia a hidegben, egyesek kifejezetten élvezik ezt a helyzetet.

Sajnos a home office-nak megvannak a hátrányai is, többek között az, hogy így a dolgozók nem nagyon érintkeznek egymással, a társasági élet gyakran minimálisra csökken. Ezt a negatívumot nem mindenki veszi észre elsőre, hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy rájöjjenek sokan arra, hogy bizony mentálisan megviselhetik az egyént a körülmények.

Fontos, hogy az érintett vállalkozások vezetői felismerjék a home office hátrányait is, és igyekezzenek megoldást találni arra, hogy a negatívumokat kevésbé érezzék a dolgozók. Szerencsére nagyon sok alternatíva elérhető ezzel kapcsolatban, így tulajdonképpen könnyedén lehet orvosolni a home office hátrányait.

Érdemes lehet például kihasználni az ünnepeket, többek között a karácsonyt, és év végére egy ünnepséget szervezni, ahol a kollégák tudnak egymással találkozni, ünnepelni.

Karácsonyi céges rendezvény a közös ünnepléshez

A karácsonyi céges rendezvény ideális körülményeket teremt ahhoz, hogy a dolgozók lendületbe jöjjenek a home office időszaka után. A közös ünneplésre mindenképp szükség van, így tudnak munkán kívül kapcsolódni egymáshoz a dolgozók. A többség igényli, hogy ezek a munkahelyi ismeretségek magasabb szintre kerülhessenek, ehhez pedig egy karácsonyi céges esemény is megfelelő lehetőséget kínál.

A túl sok home office után kifejezetten üdítő tud lenni az ünnepi találkozás, beszélgetés. Természetesen nem hiányozhat ilyenkor a lenyűgöző menü sem, nem véletlen, hogy az összejöveteleket gyakran éttermekben tartják. Mivel ezen a területen is lehet találkozni eltérő igényekkel, nem feltétlenül döntenének vendéglátóhelyek mellett a vállalkozók.

Gyakori, hogy a helyszín már megvan a programhoz, viszont még a menüt nem sikerült összeállítani, kitalálni. Ahhoz, hogy ez gördülékeny folyamat legyen, és mindenki megtalálja majd a kedvencét a karácsonyi asztalon, célszerű a céges rendezvényszervezést valódi szakértőkre bízni.

Céges rendezvényszervezés, amellyel előnyökre tehet szert

Megéri hozzánk fordulni a céges rendezvényszervezésért, főleg így az év végén. Ez az időszak óriási kihívásokat rejt magában, foglalkozni kell a zárással, értékelésekkel, így nem biztos, hogy jutna kellő kapacitás a szervezési munkára. Ez fontos része annak, hogy a karácsonyi összejövetel jól sikerüljön!

Ameddig Ön a munkatársakkal a feladataikkal foglalkoznak, cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a karácsonyi összejövetel tökéletes legyen. Változatos, friss alapanyagokból készült ételekkel kápráztatjuk el a résztvevőket, akik közül mindenki megtalálhatja majd a kedvencét a menü kínálatában.

A profi szervezési munkának köszönhetően valóban felüdülés lesz a közös ünneplés.

Adják át magukat a szórakozásnak, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a munkánkkal. Kezdődjön már most a szervezés! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.