post

konferenciaszervezés folyamata a cateringet is magába foglalja. Az ételek és italok nem hiányozhatnak egy olyan eseményről sem, ahol egy szakma képviselői találkoznak. A konferenciák sokszor több napos rendezvények, amik reggeltől estig zsúfolt programsorral várják a résztvevőket. A céges rendezvényszervezés csak abban az esetben tudja a kitűzött színvonalat megtartani, ha a minőségi ellátásról is gondoskodik. 

A konferenciaszervezés részeként a catering lebonyolítását bízza egy olyan cégre, ami jártas ezen a területen! Keressen minket bizalommal, ha tudományos, üzleti rendezvényre hagyományos vagy éppen formabontó cateringet szeretne rendelni! Nem jelent problémát nekünk a mentes harapnivalók, a divatos büfé kínálat vagy a hagyományos falatkák elkészítése és tálalása sem. Az a célunk, hogy a megbízóink és a vendégeink is elégedettek legyenek azzal, amit a büfé asztalokon találnak és kóstolnak.

konferenciaszervezésben kérje profi cateringes közreműködését, lépjen kapcsolatba a csapatunkkal és érdeklődjön ajánlatunkról az egyik elérhetőségünkön!