post

Party service megnyitókhoz, ha igényes cateringet tervez a vendégeknek! Falatnyi vendégváró finomságokat hozunk az eseményre!

Egy megnyitó olyan esemény, ahol a vendégeket egyaránt vonzza a stílusos catering lehetősége és maga a kiállítás, megnyitó is. Az ilyen eseményeken kisebb létszámú résztvevővel kell számolni, ennek köszönhetően van lehetőség arra, hogy a party service is brillírozni tudjon. Az esemény jellegéhez tervezett finomságoknak az a célja, hogy a welcome drinkek mellé kísérőként szolgáljanak és a megnyitót színesítsék.

party service megszervezését nyugodtan rá tudja bízni a mi cégünkre, aminek jelentős tapasztalata van ilyen catering megbízások lebonyolításában. A megrendelő kívánságait figyelembe vesszük, de ha igény van rá és szabad kezet kapunk, akkor teljesen saját ötletekkel is elő tudunk állni a menüt illetően. Egy megnyitóhoz a könnyű, egyszerűen fogyasztható falatokból álló, néhány finomságból megtervezett catering illik, frissítőkkel kísérve. A catering nagyszerűen tervezhető a megnyitó helyszínének, témájának fényében. Az ízletes mártogatósoktól kezdve a klasszikus szendvicsekig és tapasokig, finger foodig kerülhet az asztalra látványos tálalásban, esztétikusan megkomponált desszert, sós vagy édes finomság is, ami az esemény élményét képes magasabb szintre emelni.

party service megnyitóhoz tervezve remek lehetőséget kínál egy cégnek arra, hogy megmutassa a kreatív oldalát. Bebizonyíthatja mennyire követi az aktuális trendeket és mennyi változattal tud előállni egy hétköznapi étellel kapcsolatban, ha miniatűr változatban és felfrissítve kell azt elkészíteni és tálalni.

A pazar finomságokat a budapesti party service cégünk szállítja Önnek is! Keressen minket bizalommal, ha felkeltette az érdeklődését a party service  szolgáltatásunk és szüksége van egy csapatra, akinek ízlése, gyakorlata és lelkesedése is van az ételekkel kapcsolatban! A honlapunkon a megfelelő menüben töltse ki az ajánlatkérő űrlapunkat és rövidesen megkapja a személyre szabott árajánlatunkat party service-re!