post

A céges ünneplésnek év végén több apropója is adódik. Az egyik, a karácsonyi céges buli, amihez nem árt cateringet, rendezvényszervezést kérni.

A világraszóló céges partyk ideje azonban leáldozóban van. Egyre inkább a zártkörű, kisebb létszámú, meghittebb hangulatú rendezvények kerülnek előtérbe. Ennek oka egyértelműen az aktuális helyzetben keresendő, de nincs ok az elkeseredésre, mert egy kisebb karácsonyi rendezvényből is válhat óriási élmény. Mire van szükség az év végi rendezvényszervezéshez?

A budapesti rendezvényszervezésben a cateringnek mindenhol az egyik főszerep jut. A kis létszámú, szolid eseményeken is harapnivalóval, itallal járnak a vendégek kedvében. Az ilyen céges eseményeken a rövidebb menüsor, az ünnepi jellegű vacsora vagy a sokszínű büféasztal jelenti az ideális választást.

A mi csapatunk vendéglátásban, rendezvényszervezésben nem csupán tapasztalt céget alkot, hanem az ügyfeleknek egyedülálló ajánlattal is készül minden alkalommal. Bízza magát a kijelölt ügyintézőnkre, aki mindent megtesz azért, hogy a karácsonyi rendezvény zökkenőmentesen érkezzen meg decemberben a kollégáknak!

Egy visszafogottabb ünneplésnek megvan az az előnye, hogy a lényegre fókuszál, a minőségi időre, amit a kollégák egymás társaságában tudnak eltölteni. Egy szűk körű vacsorán csupa finomság veszi körbe a jelenlévőket, kellemes italokkal lehet koccintani, a háttérben zene szól, a körös körül pedig karácsonyi dekoráció fokozza a hangulatot. Mindenki a kikapcsolódásra koncentrál, miközben szemezgethet a finger food, a svédasztal vagy a több fogásos menü kínálatából. 

Akár az irodában tervezik az összejövetelt, akár egy bérelt helyszínen, az étel és az  ital az, ami nem hiányozhat. Két mondat között jól esik kortyolni a behűtött italból, harapni a különleges díszítéssel készült falatkákból. Az év vége már itt van, a karácsonyi céges bulit is meg kell tartani, ha azt tervezi, hogy meglepi egy ilyen, közös időtöltéssel a kollégákat. Kérjen tőlünk árajánlatot és indítsa el a rendezvényszervezést, mielőtt kifut az időből!